Varje måltid skall vara en kulinarisk upplevelse

Mat skall vara ärlig och genomtänkt. Mat skall väcka lust och sprida glädje. Smak, färg, doft – allt skall harmoniera. Det är så vi vill att våra gäster skall uppleva vår mat.

Vi värnar om vår österlenska terroir och låter platsens själ bidra till smakupplevelsen.

Vi har förmånen att finnas mitt i Sveriges främsta matregion. Österlen är fullt av spännande odlare och mathantverkare som ser till att vi hela året har ett rikt utbud av fantastiska lokala råvaror att välja bland. Mycket odlar vi också i vår egen köksträdgård. Varje dag låter vi oss inspireras av det allra bästa som säsongen erbjuder.

Höjdpunkten på en vistelse på Drakamöllan är kvällens middag. Helger serveras en tre- eller fyra- rätters middag. Sommartid kan man också välja ett enklare alternativ. Här finns inga färdiga menyer. Varje dag sätter sig dagens kock ner med er i samband med eftermiddagskaffet och berättar om vad han eller hon planerar att servera under kvällen. Har ni speciella önskemål hittar vi en lösning som passar just er.

Våra viner är omsorgsfullt utvalda och anpassade efter vår matfilosofi, läs mer här.

Drakamöllan är stolt medlem av Matrundan på Österlen, en förening med drygt 30-talet medlemmar som samlar de främsta matentreprenörerna i området. Varje Kristi himmelfärdshelg är det öppet hus hos alla medlemmarna. Läs mer på www.matrundan.se

Sista söndagen i varje månad kl 14 bjuder vi in till Söndagsmiddag för att ge alla en möjlighet att njuta av Drakamöllans kök. 475 SEK/per person. Förbokning krävs. Under året har vi också en rad speciella evenemang där alla är välkomna. För mer information se vår aktuelltsida.