Precis som ni vill ha det

Drakamöllan är en förtrollad plats i den vackraste av dalgångar och en fantastisk inramning till ett romantiskt bröllop eller till en stor högtidsdag.

Många väljer att vigas här på gården men i området finns också flera medeltida kyrkor. Brudskålen serveras i den privata trädgården, i vårt lilla växthus eller inomhus, allt efter årstid och brudföljets storlek. I matsalen väntar sedan de vackert dukade borden och en lång och härlig bröllopsmiddag.

Drakamöllan är lagom stor för att alla skall få plats men samtidigt inte större än att en familj lätt fyller hela gården. Inget kalas eller bröllop är det andra likt. Tillsammans skapar vi precis den upplevelse ni önskar oavsett om det gäller stora eller mindre kalas. Gemensamt utformar vi en meny med utgångspunkt från årstiden och våra lokala specialiteter. Vi väljer drycker som lyfter maten till nya höjder. Med blommor och dukning skapar vi rätt atmosfär för just er högtid. Som mest kan vi välkomna 50 gäster i matsalen där vi då dukar med runda bord.