Avkoppling och upplevelser för alla sinnen

Drakamöllan ligger inbäddad i det böljande österlenska landskapet. Den gamla skånegården med anor tillbaka till 1600-talet välkomnar gäster året runt till en unik och genuin miljö. Korsvirke och kullerstensgångar inramat av vackra buxbomshäckar. Drakamöllans största skatt är tystnaden.
Vänlig och omfamnande.

Vi brinner för att ge våra gäster en unik upplevelse. Det räcker med en övernattning för att man skall känna sig som en del av Drakamöllans stora familj. Det gäller unga likaväl som gamla, och svenska gäster likaväl som internationella gäster. Många återvänder hit år efter år och ibland flera gånger om året.

Privata gäster är välkomna alla helger året runt och alla dagar under sommaren. Övriga året är veckodagarna reserverade för konferenser.

En viktig del av det som gör upplevelsen unik är att matsalen är reserverad för våra övernattande gäster. Alla som bor på gården är kvällstid välkomna att njuta av en spännande matupplevelse från Drakamöllans kök.

På Drakamöllan har vi valt bort opersonliga bokningsportaler och internetbokningar. Vi vill ha en direkt dialog med våra gäster så att vi kan arrangera er vistelse precis som ni önskar den. Varmt välkomna att kontakta oss på 044-35 10 16 eller via mail info@drakamollan.com. Där svarar vi alla årets dagar.