Varje rum har sin egen personlighet

Gårdens elva dubbelrum är pietetsfullt renoverade av hantverkare som följt Drakamöllan under flera decennier. Varje rum har sin egen personlighet, inredda med antika möbler, textilier och sköna sängar som lovprisas av våra gäster.

Tre av rummen ligger i det som tidigare var stallet och i direkt anslutning till matsalen. I den gamla drängstugan finns två dubbelrum med utsikt mot kryddträdgården. Här är hundar välkomna.

Bagarstugan med anor tillbaka till 1600-talet rymmer idag sex dubbelrum varav två är särskilt rymliga med plats för extrasängar för barn.

Frukosten är vår stolthet med hembakat bröd och massor av lokala läckerheter.

Mer info om boende, priser osv se våra paket.

Frukosten är vår stolthet

Vår frukostbuffé är ett smörgåsbord fyllt med det bästa trakten har att erbjuda varje årstid.
Här bjuder vi på Drakamöllans hemmagjorda müsli, sylt gjord på bär från trädgården, ägg från Stora Juleboda Gård, spickeskinka från Slaktaren i Brösarp, Sveriges godaste leverpastej från Snapphanebygden, husets pressgurka, lokala korvar, äppelmust från Kivik, prästost från Skånemejerier i Kristianstad, hemmagjord marmelad på lime, grapefrukt, apelsin och citron, tomater från Orelund när säsongen tillåter och mycket annat. Till detta nybakat bröd, rykande hett kaffe eller te och en färsk tidning om man så önskar. Bara att njuta mycket och länge!