Vi på Drakamöllan Gårdshotell samarbetar med:

Vi som arbetar med, och älskar musik, vet vilken stor betydelse musiken har i människors liv. Stark i sitt eget värde tar musiken vid där orden slutar. Musik berättar om livet – musik är en väsentlig del av livet. Musik i Syd är en regional musikinstitution i Skåne och Kronoberg med syfte att ge människor tillgång till levande musikupplevelser.


Guido Paevatalu känner operans själ från sin långa karriär som operasolist på Kungliga Teatern och har grundat guidOpera för att han brinner för opera. Han är regissör samt scenograf och producent av föreställningarna i guidOperas regi.


Vår matproduktion är åter i fokus och vi tror att närheten och kunskapen om hur vi producerar vår mat är viktigt att vi delar med oss av. Matrundan bjuder på hela kedjan, allt från odlare till maten serverad på en tallrik.


Med ett personligt och professionellt bemötande bokar vi konferenshotell och mötesanläggningar och hjälper dig effektivisera och kvalitetssäkra era konferenser och möten. Vi har hela utbudet av Skåne – allt från det lilla personliga hotellet till hållbara anläggningar och unika gårdar som bara tar emot en grupp åt gången.
Vi är baserade i Skåne och brinner för möten och konferenser.


Njut av din vistelse i Brosarp med Tastecelebration Residence som utgångspunkt. Du kan varva ned med en drink i en bar/lounge innan du äter något gott på deras kafé. Dessutom erbjuds en snackbar/deli, en terrass och en trädgård.

 


Du hittar Degeberga-Widtsköfle Golfklubb mellan Kristianstad och Österlen. Hit är alla välkomna och vi vill att alla skall trivas och känna sig väl omhändertagna på vår golfklubb.

 


Österlen.se är en del av Destination Österlen AB som bildades hösten 2003. Företaget verkar för att utveckla Österlen till Sveriges attraktivaste turistdestination. Målsättningen är att attrahera fler besökare till Österlen. Inte bara under sommarhalvåret, utan under årets alla månader.


Drakamöllan Nordiskt Forum för Kultur och Vetenskap är en mötesplats för forskare, vetenskapsmän och kulturarbetare från hela Norden. För allt från humaniora till teknik, kulturarbetare, journalister, konstnärer och samhällsdebattörer.


Skåneflyg erbjuder tidseffektiva och därmed kostnadseffektiva resor, genom kortare resor till och från flygplatsen, färre hotellnätter och mindre förlorad tid. Skåneflyg ser flyget som en förutsättning för ett hållbart samhälle. Med flyget binder vi ihop vår region med övriga Sverige.