VI HAR ÖPPET

De gångna månaderna har inspirerat oss till nya idéer hur vi skall kunna välkomna er också nu i coronatider. Det är mötet med er alla som är vår glädje och inspiration. Få ställen är säkrare att besöka än Drakamöllan. Här kan vi garantera alla den personliga sfär som vi nu lärt oss är så viktig att respektera. Ge er tid att njuta även när livet sätter oss på prov. På vår aktuellt sida kan ni läsa mer om vad vi erbjuder samt hur vi nu hanterar säkerheten.

Välkomna till vårt paradis såväl stora som små och alla fyrbenta vänner!

Säkerheten i coronatider

Vi tar allas säkerhet på största allvar, det gäller våra gäster men också vår personal. Vi följer självklart Folkhälsoinspektionens riktlinjer. Vi har bunkrat upp med tvål och desinfektionsmedel som vi använder hela tiden. Vi håller avstånd, torkar alla ytor och tänker oss för i allt vad vi gör. Vi utgår från att våra gäster är lika försiktiga om sig själva och sin omgivning.

Avbokningsregler under den här extraordinära tiden

Privata gäster och sällskap har möjlighet att avboka utan extra kostnad fram till dagen innan ankomst. För konferenser gäller tills vidare att det är möjligt att avboka hela vistelsen fram till dagen innan ankomst. Dock vill vi ha en avstämning senast en vecka före bokat datum för att kunna garantera att vi har personal och råvaror på plats.