Våra paket

Lillsemester

En lillsemester kan man unna sig hela året. Sommartid varje dag under veckan och övriga året fredagar eller lördagar.  Vid ankomst blir det eftermiddagsfika och på kvällen serveras en trerätters middag.  Morgonen efter njuter ni av vår stora lantfrukost.
Lillsemester 4 900 SEK för två personer och 2 450 SEK för en person.

Romantisk helg

Ibland vill man unna sig det lilla extra. Hos oss innebär det eftermiddagsfika vid ankomst, vidare en trevlig stund med en drink före maten och sedan en lång och välsmakande fyrarätters middag. Ett romantiskt rum för natten följt av en lång och härlig frukost.
Romantisk helg 5 300 SEK för två personer och 2 650 SEK för en person.

Långweekend

I det här paketet kan ni välja att äta en trerätters middag båda dagarna eller två rätter ena kvällen och fyra rätter andra kvällen. Båda dagarna kan ni njuta av kaffe och kaka på eftermiddagarna.
Långhelg 9 400 SEK för två personer och 4 700 SEK för en person.

Skottlandsgolf i Skåne – en unik golfupplevelse

Tillsammans med Degeberga Widtskövle Golfklubb erbjuder vi en unik golfupplevelse på en av Sveriges finaste hedbanor bara 10 minuter från Drakamöllan. Kombinera en lillsemester eller en långweekend med en härlig golfrunda. Pris för greenfee 450 SEK per person/dag.

Foodievandring för livsnjutare – välj mellan tre spännande vandringar

För alla livsnjutare som älskar att vandra men också att skämma bort er med spännande matupplevelser erbjuder vi, tre kända matdestinationer Kastanjelund, Tastecelebration Residence och Drakamöllan Gårdshotell något utöver det vanliga. Med Skåneleden som utgångspunkt har vi skapat tre unika vandringsmöjligheter. Våra tre kök bjuder på tre olika och unika matupplevelser. Med på vandringen får ni en spännande matsäck så att ni står er hela vägen. På kvällen skämmer vi bort er med en riktig foodiemeny med många serveringar. Bagaget tar vi hand om. Efter en skön natts vila och en god frukost fortsätter äventyret. Vid behov kan en återresa till utgångspunkten med taxi köpas till.

Österlens bästa naturupplevelse

Här erbjuder Skåneleden en 36 kilometers lagom utmanande rundvandring på det som kallas Österlencirkeln, så perfekt med två övernattningar, en på Tastecelebration och en på Drakamöllan Gårdshotell.

I paketet ingår matsäck två dagar, bagagetransport, eftermiddagsfika vid ankomsten, en härlig foodiemeny två kvällar, två övernattningar och en stor frukost så att ni är laddade för dagens vandring.

Pris per person 5 300 SEK. För enkelrum tillkommer 400 SEK.

Vandra från skog till hav och upplev tre av Skånes mest spännande matdestinationer

Vandra drygt 40 km under två dagar eller 60 km under tre dagar och njut av gästfriheten på Tastercelebration Residence, Drakamöllan Gårdshotell och Kastanjelund. Vi hjälper er gärna med en bra plan. Om det skulle behövas ser vi till att ordna transport tillbaka till utgångspunkten mot en smärre kostnad.
Paketet inkluderar matsäck tre dagar, bagagetransport, tre övernattningar med eftermiddagskaffe vid ankomsten och en spännande foodiemeny på kvällarna. Efter middagen väntar en skön natts sömn i dubbelrum innan det är dags att fylla på energidepåerna med en stor frukost.

Pris per person 7 950 SEK. För enkelrum tillkommer 400 SEK per natt. Kostnaden för dryck utöver bordsvatten tillkommer.

Från Drakamöllans hedar längs ålakusten till Yngsjö

Drygt 20 km lagom strapatsrik vandring med två övernattningar, en på Drakamöllan Gårdshotell och en på Kastanjelund.

I paketet ingår matsäck två dagar, bagagetransport, eftermiddagsfika vid ankomsten, en härlig foodiemeny två kvällar, två övernattningar och en stor frukost så att ni är laddade för dagens vandring.

Pris per person 5 300 SEK. För enkelrum tillkommer 400 SEK.

Ett samarbete mellan Tastecelebration Residence, Drakamöllan Gårdshotell och Kastanjelund.

Läs mer om paketet här

Läs mer om Österlencirkeln här

Så här bokar du våra paket

På Drakamöllan har vi valt bort opersonliga bokningsportaler och internetbokningar. Vi vill ha en direkt dialog med våra gäster så att vi kan arrangera er vistelse precis som ni önskar den. Varmt välkomna att kontakta oss på: 044-35 10 16 eller via mail: info@drakamollan.com. Där svarar vi alla årets dagar.